Vores opdræt

sheltie4you hvalpe

Nedenfor et udpluk af hvalpe fra vores opdræt. Hvalpe fra os vokser op som familie hunde og færdes frit i vores lille sheltie flok, så snart de er klar til det.  Vi ligger vægt på at give dem en god og tryg start i livet, med udfordringer der passer til deres aktuelle fysiske og mentale udviklingsniveau.  

(Se nederst  i bunden for mere info vedrørende hvalp fra os)

Hvalp fra os?

Vi bestræber os på at finde den bedste familie til hver enkelt hvalp på flere niveauer.

Først og fremmest vil Vi gerne møde interesserede i hvalp fra os, alle parter skal have en god mavefornemmelse.

Herefter gør Vi et arbejde ud af at matche hvalp og familie bedst muligt. 

Her hos os kan man derfor ikke reservere en hvalp på telefon eller mail. 

Man er altid velkommen til at kontakte os og skrive at man har interesse i at få hvalp fra os. Fortæl gerne om Jer selv og motivationen for netop at I ønsker en sheltie skal blive Jeres nye makkerskab/familiemedlem, så må Vi hen af vejen finde ud af om Vi skal mødes til en snak og så tager Vi det hele derfra.

AKTUELT PR. JULI 2021:

Vi skriver ikke flere op til  næste planlagte kuld.  Vi henviser gerne til andre opdrættere, som Vi ved har planer om kuld. I øvrigt kan Vi altid kontaktes ved spørgsmål om racen mv.

hvad følger med hvalpen

Lidt supplerende info om stamtavlerne på hvalpe fra os: Ingen af forældrene til hvalpene vil have påført betegnelsen NON FCI på stamtavlen. Det betyder, at Vi udelukkende opdrætter hvalpe med stamtavler med lange lister af aner der kan dokumenteres i DKK/FCI. Dette fordi Vi mener det giver os selv og vores hvalpekøbere den bedste sikkerhed for at vide præcis hvilke avlshunde vi bygger vores opdræt på i forhold til aner og sundhed