En lille helt speciel nordmand er flyttet ind…

Mellsjøhøgda’s Kiss Me Quick kaldenavn: Kaya, er flyttet ind hos os.

Kaya er fra Kennel Mellsjøhøgda i Norge, som har opdrættet sheltier fra rene engelske linjer i 30 år. Kaya har linjer bag sig, som Kennel Mellsjøhøgda har kæret om i mange år og Vi har lovet hendes opdrættere at Vi vil tage rigtig, rigtig godt vare på dem og Kaya ud i fremtiden.

Vi er Sissel og Johs, som er hendes opdrættere, dybt, dybt taknemmelige for den lille guldklump og ikke mindst deres fantastiske opbakning. Kaya er faldet til fra første sekund. Hun trives i vores lille flok og har et skønt temperament. Hun er en sheltie der hviler rigtig meget i sig selv og er bare til at knus elske.

Kaya er 5,5 måneder og inden hun flyttede ind, hos os, klarede hun sig rigtig godt på 5 udstillinger i Norge. 5 Hæderspræmier i hvalpeklassen blev det til. Herudover blev hun hhv. BIM hvalp, BIR hvalp og BIS 2 hvalp. I BIR, BIM og BIS hvalp er alle hvalpe der konkurrerer indbyrdes 4-9 måneder gamle. I BIS var det BIR hvalpene fra Shetland Sheepdog, Langhåret Collie og Korthåret Collie der konkurrerede.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *